Duurzame systemen

Duurzame systemen die bij u past!

PV panelen: Zonnepanelen zijn foto-voltaïsche (PV) elementen die zelfstandig functioneren en die duurzame energie, in de vorm van zonlicht, omzetten in elektrische energie. Deze elektrische energie kunt u gebruiken voor eigen gebruik dan wel voor teruglevering aan het energiebedrijf. Met deze PV panelen kunt u de gebruikskosten van uw zwembad/Wellness ruimte verlagen. Deze gebruikskosten kunnen bestaan uit o.a.; energiekosten warmtepomp, ventilatie systeem voor ontvochtiging bij binnenbaden, tegenstroompompen (hydro jets), verlichting, IR sauna etc. Zelfs luxe ligbaden zoals jacuzzi’s, kunt u er middels het bestaande verwarmingselement mee verwarmen.

Vanwege de vele systeemuitvoeringen in relatie tot uw wensen en mogelijkheden kan een standaard oplossing niet van toepassing zijn. Daarom bieden wij u de gelegenheid om in een persoonlijk gesprek dit te bespreken en met uw installateur u vrijblijvend een maatwerk aanbieding te presenteren.

ZUWA assortiment: Zuwa biedt u een breed assortiment van producten voor simpele en veilige manier van; Spoelen, ontluchten, vullen, reiniging en ontkalking van systemen. Enkele toepassingen zijn; Solar collectoren, warmte systemen, vloerverwarmingsystemen, Boilers, warmtewisselaars en bodemwisselaars.

Assortiment duurzame systemen:

  1. PV Panelen
  2. Zuwa
  3. Zwembadverwarming

Op zoek naar de prijzen?

Ga hier naar de bruto prijslijsten