NIEUW! Klant-klare meterput

Met trots introduceren wij de klant-klare meterput!

De klant-klare meterput is het nieuwe zusje van de kant-en-klare kunststofputten. Sinds 2015 hebben wij deze kennis uitgebreid naar de welbekende betonputten. De betonputten kennen, in de meeste gevallen, diverse problemen tijdens de montage op locatie. Een veel voorkomend probleem is dat de standaard maten voor de betonputten niet overeenkomen met de uitvoerende/benodigde lengte van de inbouwstraat. Dit passend maken is een tijdrovende klus waar in de meeste gevallen geen tijd en ruimte voor is. Vanuit dit probleem is de klant-klare meterput, ook wel een plug-and-play betonput, ontstaan!

De klant-klare meterput is een waterdichte betonnen put die voorzien is van diverse appendages. De putten worden, geheel naar uw wens, door ons afgemonteerd. Zo zijn bijvoorbeeld meerdere afgaande leidingen mogelijk die voorzien kunnen worden van een meterstraat, by-pass etc. Alle producten die worden verwerkt hebben een KIWA en/of KIWA-ATA keur. De put wordt geleverd met RVS traptreden, isolatiedekplaat en een beloopbaar deksel, berijdbaar is mogelijk als extra optie. Extra voorzieningen, bijvoorbeeld een straatpot in de deksel om de brandleiding afsluiter van buitenaf te kunnen openen met een T-sleutel, zijn ook mogelijk. Kortom oneindig veel mogelijkheden!

Na de montage wordt de put afgeperst op 10 bar waterdruk ter controle en is de put klaar voor levering. Als de put geplaatst is hoeft u alleen aan de buitenkant van de put uw leidingwerk aan te sluiten. Dit kan door middel van een flensverbinding of electrolasverbinding. Uw klant-klare meterput is klaar voor gebruik!

En zo ziet het er dan uit!

Gepost in: