Specialist in leidingtechnologie

Conval is producent en leverancier van ondergrondse infra, messing appendages en installatiesystemen. Met onze jarenlange ervaring, eigen productie, grote voorraad en snelle levering bieden wij oplossingen voor elk vraagstuk.Of het nu gaat om een totaaloplossing voor water-, gas- en terreinleidingen of klantspecifiek maatwerk, onze experts denken graag mee. Onze producten en systemen zijn ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd met een KIWA (-ATA), KOMO en GASTEC keurmerk.

Ondergrondse Infra

Voor ondergrondse Infra leveren wij alle materialen die nodig zijn, van pompstation tot watermeter. Zo leveren wij HDPE leidingen van Egeplast, afsluiters en hulpstukken uit het AVK programma,  het gehele Georg Fisher pakket en maatwerk koppelingen van DN 50 tot DN 3000. Zo kunt u het totale pakket bestellen bij één leverancier.

Samen met de firma Egeplast hebben wij 30 jaar geleden het S.L.A. systeem ontwikkeld. Dit leidingsysteem heeft een beschermende aluminium laag waardoor verontreiniging van buiten niet bij het drinkwater kan komen of verontreinigd water veilig naar de waterzuivering getransporteerd kan worden, zonder dat de verontreiniging uittreedt.

Messing Appendages

Sinds 1967 produceert Conval messing appendages zoals dienstkranen, kogelkranen, complete watermeterbeugels en aansluitsets. Onze appendages zijn gecertificeerd met het KIWA, KOMO of GASTEC keurmerk zodat een veilig systeem voor drinkwater- en gasinstallaties gewaarborgd is. Conval levert aan alle drinkwaterbedrijven van Nederland het messingpakket. Door onze eigen productie leveren wij ook maatwerk.

Installatiesystemen

De energietransitie is in volle gang. Lage temperatuursystemen zijn daarbij een must. Vloerverwarming is een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing voor het verwarmen (en koelen) van een woning of bedrijfspand. Met onze jarenlange ervaring bieden wij deskundig advies en bedenken en berekenen passende oplossingen voor elke project. We leveren producten van een hoge kwaliteit waaronder PE-RT buis, verdelers, koppelingen, isolatie en naregelingen. Voor duurzame energie hebben wij bodemwisselaars, verdelers en koppelingen in ons assortiment.

Advies en maatwerk

Elk project is uniek. Onze experts denken mee, geven advies en vinden m.b.v. ons brede assortiment en onze eigen maatwerk producten voor elk vraagstuk een oplossing. Daarnaast geven wij technische ondersteuning en organiseren wij  cursussen en trainingen.Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.
Contact

De kwaliteit van Conval:

  • totaalleverancier leidingtechnologie

  • eigen productie messing appendages

  • groot assortiment uit voorraad leverbaar

  • maatwerk oplossingen

  • jarenlange ervaring

  • advies en technische ondersteuning

  • één aanspreekpunt

  • KIWA, KOMO en GASTEC keur

  • ISO 14001 en ISO 9001

Ons team

Siep Schukken
Directeur

schukken@conval.nl

Marcel Leerkes
Verkoopleider

leerkes@conval.nl06-53 46 47 95

Wim Boerema
Technisch adviseur installatiesystemen

boerema@conval.nl06-23 67 33 62

Gerrit de Nijs
technisch adviseur appendages en infra

denijs@conval.nl06-25 14 18 17

Anthoniek voets
Verkoop binnendienst orderadministratie

voets@conval.nl0411-67 47 25

josé nooten
Hoofd administratie

nooten@conval.nl0411-72 46 03

Henriëtte van Overbeek
teamleider Montage

Francis Lensen
productiemedewerker

MARCEL Beekmans
Productiemedewerker

Koen Grefkens
Verkoop Binnendienst Installatiesystemen

grefkens@conval.nl0411-72 46 01

MANFRED ESSER
Bedrijfsleider

esser@conval.nl0411-72 46 04

MARCEL VAN DEN BESSELAAR
HOOFD LOGISTIEK

besselaar@conval.nl0411-72 46 06

Guus Bekkers
Magazijnmedewerker

John Verhagen
productiemedewerker

Dennis Wennekes
productiemedewerker

Geert Paashuis
Verkoop Binnendienst appendages en infra

paashuis@conval.nl0411-72 46 00


Inkoper

info@conval.nl 

Raymond van Nettekoven
Hoofd Draaierij

Henriëtte van de pas
productiemedewerker

Peter Kuijpers
Productiemedewerker