Verlegsystemen uit voorraad

Conval levert zowel verlegsystemen die direct in een dekvloer of egalisatiemortel kunnen worden verwerkt als droogbouwsystemen waarbij de verwarmingsbuizen in isolerende platen over een bestaande ondervloer worden gelegd. Aan de hand van de specificaties en vereisten van het betreffende project denken wij mee over de beste oplossing. Alle systemen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen met één werkdag levertijd worden afgehaald of op locatie worden bezorgd.

  • Het draadmatsysteem heeft een lage opbouwhoogte en is erg geschikt voor nieuwbouwprojecten. De matten zijn eenvoudig te leggen en toepasbaar voor grote oppervlaktes. 
  • Droogbouwplaten zijn zeer geschikt bij een houten vloer. Ze zijn bestand tegen een hoge druksterkte, hebben een grote waterdichtheid en bieden een goede thermische isolatie.
  • Het noppenplaatsysteem is snel en eenvoudig te monteren en zorgt voor een stevige bevestiging en geleiding van de vloerverwarmingsbuizen. Dankzij de EPS laag heeft de noppenplaat een isolerende werking en is de vloerverwarmingsbuis makkelijk te verwerken. 
  • Het tackersysteem is door de EPS laag een makkelijk te verwerken syteem dat veel wordt toegepast bij traditionele vloerverwarming. Met behulp van tackerclips wordt de vloerverwarmingsbuizen op de tackerplaat bevestigd.